Arrangementen

Bie Janssen verzorgen we niet alleen overnachtingen. In samenwerking met andere proberen wij iedere maand een leuke activiteit te organiseren voor jong en oud. Op onze Facebookpagina kun jij je aanmelden voor deze activiteiten. Op deze pagina vind je de planning voor de aanstaande activiteiten. Heb jij nog een goed idee voor een activiteit? Wij staan altijd open voor een samenwerking!

Meer dan alleen overnachten!

Vele diverse activiteiten

B&B Bie Janssen Grieks weekend

Houdt u ook zo van Grieks eten en wilt u dit combineren met een weekendje weg? Boek dan een weekend Limburg, om precies te zijn naar Elsloo (Verkozen tot 1 van de 5 mooiste dorpen van Nederland door de ANWB) en proef van een heerlijk Grieks 3-gangen diner.

B&B Bie Janssen organiseert in samenwerking met Angelique Leurs van hotel Onira en restaurant Hellas een Grieks weekend. Angelique en haar man hebben op het Griekse eiland Paros een hotelcomplex met de naam Onira en koken ze de heerlijkste Griekse gerechten in hun restaurant Hellas. Met die heerlijke Griekse gerechten wil ze jullie laten kennismaken. Tijdens een heerlijk weekendje weg in onze B&B tovert zij op 1 avond een heerlijk Grieks 3-gangen diner op tafel. Uiteraard vergezeld van Griekse wijnen en bier en aperitiefjes.

Wanneer?
Vrijdag 6 november tot zondag 8 november 2020
Vrijdag 13 november tot zondag 15 november 2020

U krijgt:
2 overnachtingen voor 2 personen inclusief ontbijt*
Inclusief Grieks 3-gangendiner op vrijdag- of zaterdagavond, exclusief drankjes

Prijs:
Slechts € 199 voor een heel weekend inclusief diner. Wilt u alleen komen? Dan is de prijs € 159

*exclusief € 2 toeristenbelasting pppn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!