Over ons

Wij zijn de familie Janssen die vanuit onze droom, deze mooie B&B zijn gestart. Ons gezin bestaat uit Peter, Sabrina en onze kids Joep en Sanne.

Na een lange zoektocht zijn wij terecht gekomen in de mooie oude kern van Elsloo. Waar onze mooie, gezellige en sfeervolle B&B ligt in een statig huis met veel karakter. Hier voelden wij ons gelijk thuis en dit gevoel willen wij graag met jou als gast delen.

Het mooie Zuid-Limburg heeft veel te bieden. Voor wandelaars, fietsers, cultuursnuivers en gezinnen met kinderen. Wij hopen dan ook dat je je, ondanks dat je even weg bent van huis, je bij ons thuis voelt! Dus heb je behoefte aan even wat tijd voor jezelf of samen met vrienden of familie dan zijn wij de aangewezen plek, om jullie te laten ervaren hoe gastvrij en mooi ons Limburg is.

Faciliteiten

Alles tot de puntjes verzorgd

Afgesloten fietsenstalling

Voor al ons fietsend publiek hebben wij een eigen afgesloten fietsenstalling in de B&B. Het is ook mogelijk om uw elektrische fiets op te laden tijdens uw verblijf of tijdens het nuttige van een drankje op ons terras.

Parkeren voor de deur

Wanneer je onze B&B bezoekt in Elsloo kun je voor de deur gratis parkeren. Wel zo makkelijk als je ons bezoekt voor een zakenreis of wanneer je vanuit onze B&B je wandel-/ fietstocht start met bagage.

In-/Uitchecken

U kunt iedere dag bij ons terecht voor een overnachting, het inchecken in uw kamer kan vanaf 15.00 uur, het uitchecken is op de dag van vertrek om 11.00 uur. Uiteraard kunt uw u spullen zolang bij ons opslaan als u besluit om nog een dag de prachtige natuur van Elsloo in te trekken.

Vele bezienswaardigheden in de omgeving

Gelegen in Elsloo heeft B&B Bie Janssen het geluk zich in het middelpunt te bevinden van een stukje prachtige historie. Midden in het oude centrum van Elsloo vindt u onze B&B, vanuit hier kunt u allerlei leuke tochten starten langs verschillende bezienswaardigheden.

Volg ons op social media

B&B Bie Janssen is ook actief op social media. Via deze kanalen houden wij ons publiek op de hoogte over allerlei leuke evenementen of gebeurtenissen rondom Elsloo en omstreken. Ook vindt je hier het laatste nieuws over de B&B terug, benieuwd? Volg ons dan en blijf op de hoogte!

Alles over

De locatie

Je vindt onze B&B terug in het oude kern van Elsloo. Als je vanuit de grote weg de oude kern in rijdt, fietst of loopt dan zie je ons pand aan de linkerzijde. Het is te herkennen aan de blauwe borden met ons logo erop. Mocht je ons niet vinden? Bel dan even met: 0625226150 en wij helpen u graag verder!

Over Bie Janssen

Een B&B vanuit passie en liefde

Peter Janssen

Gastheer

Sabrina Janssen

Vrouw des huizes

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!